5 столичних ресторанів з пісним меню

5 столичних ресторанів з пісним меню

food. Make It show

У понеділок розпочався Великий піст на 40 днів, який завершиться напередодні Великодня. Усіх, хто дотримується посту, об'єднує одне - суворі правила споживання їжі. Деякі ресторани столиці подбали про своїх клієнтів, додавши пісне меню: страви, які можна вживати цілий рік, зокрема у релігійні свята.

«Канапа» (Андріївський узвіз, 19)

5 столичних ресторанів з пісним меню - 1

Тут ви знайдете безліч смачних пісних страв. На закуску: ікра з буряка, горіховий паштет з горохом на хлібі з хрусткою скоринкою, салат з печених овочів, квашена капуста, маринована в анісі з коріандром морква. На перше: польський суп з грибними галушками. Головна страва - печеня з бобових або стейк з цвітної капусти, заправлений пісною сметаною. На десерт печене яблуко з медовою карамеллю та халвою.

«МАМА МАНАНА» (вул. Велика Васильківська, 44)

5 столичних ресторанів з пісним меню - 2

Якщо ви шаленієте від грузинських страв, вам сюди. Овочевий суп з додаванням цицаку, ролл з горіхами та капустою, грибна долма не залишать вас байдужими. Є навіть улюблені хінкалі: тут подадуть їх з картоплею та «синенькими», з лобіо та шпинатом.

Полювання na Ovets (вул. Воздвиженська, 10Б)

5 столичних ресторанів з пісним меню - 3

Нехай назва вас не бентежить. Ресторан справді м'ясний, але адміністрація розширила кухню, додавши пісних страв. Насолоджуйтеся овочевими спринг-ролами, гарбузовим крем-супом з кокосовим молочком на закуску, а потім візьміть одну з головних страв: рис або скляну локшину з овочами та грибами, жовтий грибний каррі з кешью. Ласунам не варто хвилюватися: для них є запечені фрукти чи ягідне сорбе.

Pastateca (вул. Л. Толстого, 11/61)

5 столичних ресторанів з пісним меню - 4

А в цьому ресторані знайдуть відраду фанати італійської кухні. Пригостіться грибною пастою з томатами та соусом з імбирного кореня або овочевою лазаньєю, салатом з помідорами чи печеними овочами з песто та тофу.

BARVY (вул. Мечникова, 3)

5 столичних ресторанів з пісним меню - 5

На завершення ресторан національних страв. Шанувальникам української кухні на закуску запропонують вінегрет, салат з печеним гарбузом і шпинатом або запеченим болгарським перцем. На головне подадуть грибні голубці чи овочеву локшину. А яблучний або вишневий штрудель змусить забути про голод.

Поділитись новинами

Iнші новини